Om

Rørvik gospelkor

 

Litt om oss

Vi er et kor som hører til under Vikna menighet

 

Rørvik gospelkor har eksistert i litt over 20 år og vi er jevnt over mellom 30 og 35 medlemmer. Vi er kjent for å benytte oss av mange solister på konsertene våre, og på vår nye juleplate er det hele 9 forskjellige solister.

Koret avholder konserter i Trøndelag og i Nordland.

I 2008 ga vi ut vår første cd-plate "There For You". Til jul i 2014 var altså vår første juleplate klar, og vi er veldig fornøyd med resultatet.

 

Rørvik gospelkor er en viktig del av musikklivet i Vikna kommune, og er nå det eneste gjenværende koret for voksne i Vikna. Koret er en stor inspirasjon for medlemmene og er en viktig faktor får å skape bolyst i kommunen. Vi mener vi bidrar med å sette Vikna på kartet på en positiv måte.

 

Hver første søndag i advent avholder vi en tradisjonsrik adventskonsert, der også Rørvik kirkes barnekor deltar sammen med oss. Dette er en konsert som mange må få med seg for at julestemningen skal sette seg skikkelig.

 

Ellers i året avholder vi konserter litt rundt omkring, og bidrar også av og til i gudstjenestelivet i menigheten.

 

Rørvik gospelkor øver hver torsdag fra 19.30 - 21.30. Ta kontakt med musikalsk leder Dan Ramstad hvis du ønsker å bli med i koret.i

Oppsett og design av hjemmeside:

Solid Media & Marketing

Svein Kåre Johansen

www.solidmediamarketing.no